blogg

Sitter och funderar på hur det hela egentligen började, ligger väl i generna min morfar målade sina omgivningar på södermalm i Stockholm, där han bodde med min mamma och mormor , på Lundagatan närmare bestämt.

Är det kanske därför jag redan som liten faschinerats alldeles speciellt av vår vackra huvudstad….svårt att beskriva i ord.
Så Stockholm är ständigt återkommande i min konst.
Även min kusin (har bara haft en) var konstnär , så vilken himla tur jag haft som också har fått den ådran , för som sagt så kan jag ej leva utan mitt skapande.

söndag 15/9

Nu börjar hösten närma sig, älskar den verkligen….träden börjar släppa sina löv i höststormarna…brända toner orange,gult i många nyanser, med inslag av grönt, hög klar luft…mmmm älskart!….höstiga akvarellmotiv.

måndag 30/9

Måla, måla, måla….får liksom aldrig nog, akvarellens pigment mot pappret…vad som helst kan hända om man inte har tungan rätt i mun;),det är det jag gillar med att måla med akvarellfärger.

Funderingar över var och när jag ska ha utställning denna höst…nu tillbaks till målandet:)

Torsdag 7/11
Inhandlat ett kraftigare akvarellpapper, Arches 640gr, skall bli spännande!
målar alltid på Arches men då 300 gr, det är som rena rama julafton när man är inne i en butik som säljer konstnärsmaterial ,man vill ha allt;).


Jag gör mina flesta inköp hos IB Wahlströms på Olofsgatan i Stockholm,medlemsrabatt och god service.Handlar även på nätet ibland,men föredrar fysisk butik, älskar doften 🙂

Onsdag 15/1 – 20
Har varit fullt upp med alla helger, och förkylning och magsjuka. Men nu väntar ett nytt år , man är ju alltid så lycklig när man är frisk igen och kan utföra alla dom vardagliga sysslorna….och att man har ork att MÅLA igen, vilken lycka!…..2020 nu kör vi!

……………………………………………………………………………………………………………………………….